torsdag 29. oktober 2009

Endelig hjemme!

Naa har vi flyttet! Den nye familien er helt vidunderlig og fantastisk! Barna er soete og snille, foreldrene er supergreie og hjelpsomme med alt mulig, huset er fint, rommet vaart er rosa, maten er god og livet er lykkelig :)
Her er Siril med familien, Abigail (12), Marcielo (6), moren Maria, Esteban (8) og faren Josafat. Eldstedatteren Gabriela paa 17 var ikke med der, men er veldig soet hun og :)

Mandag var vaar foerste dag paa Agape! Vaar foerste oppgave var aa lage en takkeplakat til diverse sponsorer til "Chiqui Maraton", et loep som Agape organiserer neste helg i anledning en ikke-voldskampanje. Jeg syns vi gjorde en god jobb!Ellers har vi ogsaa vaert med ut i felten for aa promotere Chiqui Maraton. De foerste dagene var vi paa et par forskjellige skolen som Agape samarbeider med, og i gaar var vi langt oppi aasene for aa sette opp plakater der ogsaa. Vi snakket med folk i butikker, paa markeder og i barnehager, og paa slutten utfordret de meg og Siril til aa snakke. "Dere trekker jo mye mer oppmerksomhet!" Flott aa kunne bruke gringa-faktoren til noe positivt for en gangs skyld :)

Chevre! (kult slangord som jeg gaar inn for aa bruke masse!)

4 kommentarer:

  1. det virker som om du har det helt fantastisk!
    savner deg!

    SvarSlett
  2. Haha, gringa-faktoren! :D Bra innsats med plakaten, den er jo et estetisk mesterverk! Familien virker hyggelig også. Søte unger :) Chevre, chevre!

    SvarSlett
  3. Hei Katrine. Nå ligger bloggen på hjertevenn.no Lykke til. Vi er stolt av deg. Kanskje du kan legge en feed fra hjertevenn-bloggen til din blogg?

    SvarSlett
  4. Hvordan gikk det? Hvem vant sukker og ris?

    SvarSlett